Vreau un copac în Pădurea Social Media!

De fapt vreau zece copăcei! Dar să vă zic mai întâi despre ce-i vorba.

Ştiu de Plantăm Fapte Bune de la Auraş. E o mişcare naţională de împădurire pe care o susţin cu sufletul (şi cu mâinile şi lopata, căci vreau să mă duc personal să-mi plantez copăceii. Paranteza asta o să se lungească un pic deoarece e musai să vă povestesc că nu pot trăi mai mult de-o lună fără să văd un munte, puţin verde, o pădure – am crescut numai în oraşe montane şi sufăr acum că Bucovina mea e tot mai defrişată sau că în Bucureşti n-am parte de aerul şi prospeţimea Măriei-Sale, Codrul).

Ce-i foarte fain acum la Plantăm Fapte Bune: vor să ne ajute să avem Pădurea Social Media, adicătelea fiecare scriitor pe bloguri să-şi ude copăceii cu numele pe care el însuşi le-a născocit. Vreau să dăruiesc familiei şi prietenilor câte-un copăcel în această pădure.

Eu particip la campania pe care o derulăm prin Blogal Initiative şi prin care încercăm să vă transmitem următoarele idei: că e fain să ai zece copăcei cu numele tău, să-i faci cadou sau să mergi cu prietenii la plantarea de la Armăşeşti, dar scopul general este să fim cu toţii conştienţi de gradul de despădurire al ţării şi de misiunea noastră naţională de a pune iarăşi VERDE pe hartă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: