Experiment. Da igienă personală!

Postarea aceasta este un experiment. Testez teoria lui Zoso, care în prezentarea de la Webstock a zis că articolele de pe blog despre sănătate şi igienă personală prind bine 🙂 N-am să vă învăţ să vă epilaţi, fetelor, staţi liniştite, nici n-am să-mi dau cu părerea despre părul de pe mâini, picioare sau alte locuri mai mult sau mai puţin expuse.

Eu am o problemă cu oamenii cărora le miroase urât respiraţia. Şi întâlnesc destul de mulţi în interacţiunile zilnice. Înţeleg, bem cu toţii cafea, se descompun acolo nişte substanţe, mâncăm prost şi avem probleme cu stomacul, sau chiar ne lăsăm nemâncaţi până seara şi-i dăm cu gumă (da, respiraţia urât mirositoare vine şi din cauza unui stomac nesătul). Băgăm gumă la greu, mestecăm pătrunjel sau cărăm în geantă periuţa de dinţi.

Pentru că sunt sigură că ştii că nu trebuie să fumezi prea mult, să bei alcool, să nu mănânci sare, să foloseşti apa de gură şi aţa dentară nu o să îţi repet paşii ăştia. Atât vreau să ştiu: te speli pe dinţi dimineaţa exact după ce te-ai trezit? Sau iei micul dejun şi înghiţi toate bacteriile care încă dorm în cavitatea bucală?

PS: dacă vezi că cel din faţa ta strâmbă un pic din nas când îi vorbeşti sau nu ţine să stea foarte aproape de tine, încearcă să îţi lingi pumnul şi apoi să-l miroşi. E un truc folosit de gentlemani ca să se prindă când le miroase gura 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: