Cum să faci un HIT de ştrand

Vară. Soare. Musai ştrand. Dacă ai şi-un radio de ştrand care-ţi bubuie în urechi de nici nu poţi vorbi cu colegul de şezlong, darămite să mai citeşti o carte în timp ce-ţi pupă soarele… ce vrei tu – atunci ziua are deja şanse să atingă cote maxime.

Cum se face un hit de ştrand? Simplissim!

Se ia un beat simplu simplu simplu, preferabil cu ceva acordeon, sunete un pic tribale, nişte tobe cât mai sparte, asemeni bongo-urilor, se adaugă un click-eeek-tududu-click-eeeek electronizate, o voce de fată şi o voce de băiat (cu autotune şi antares, musaaaai!).

Pe beat-ul ăsta se găseşte o aberaţie refrenizabilă: Ale, Ale, Dum dighi dighi sau, dacă vreţi ceva mai tropical Iekele, Iekelela! Cine o s-o poată imita pe Xena sigur o să dea lovitura!

Versurile trebuie să conţină: I want to love you, Take you around the world, Show you mine

Fetele trebuie să zică: You are a rude boy, bad boy, nasty, dirty şi alte epitete care garantează întipărirea în memoria ştrandomanului.

Un DJ căruia îi ies ochii după ţâţe şi are grijă să bălească un pic pe microfon când vine domnişoara la staţia lui de dijei să-i ceară Piesa aia cu Iekele, Iekelela şi a cărui forţat-de-radio te scoate din sărite de-ţi vine să te bagi cu capu-n apă şi să te rogi să rămâi cu urechile înfundate.

Hai cu hiturile!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: