Transmisiune de la Malul Mării

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, SALUTARE!

Scriem această postare din Constangeles, mirific oraș cu ale sale bulevarde ce vuiesc de mașini grele, scumpe, poluante, cu al său centru vechi la fel de părăginit ca anul trecut, prost luminat și cu lătrători vagabonzi, cu plaja sa cu mai multe scoici și mai multă murdărie decât sus-numitul an precedent.

La Mamaia a rămas la fel. Tot nu ai unde să-ți întinzi prosopul, tot se cer lei grei pentru șezlonguri, tot alge la intrarea în apă. Nu e sezon, deci n-am văzut Pițipongus Maximus.

Eu zic că litoralul ăsta al nostru e un rebut. Și drumul spre litoral e vai-his-star. Gări așa cum le merităm: pline de boschetari, țigani și câni vagabonzi. Ferit-a Sfântu să meargă vreun turist cu trenul spre mare! Dacă mergi pentru două-trei zile cât să te ardă soarele unde nu te poate arde la vreo piscină, du-te. Dar pe banii tăi.

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by Diana on July 13, 2011 at 3:51 pm

    da ce cauti in constanta? la vadu e vis…la corbu nu-i decat un picior de vulpe…in vama e atat de putina lume si de curat de ti-e mai mare dragu…in 2 mai e peste delicios si harababura casnica….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: