Domnișoara și Săliștii

Bagaje. Nu multe, I travel light 🙂 Metrou. Geaca de piele, ochelarii de preludiu de film porno (mulțumesc fanilor pentru nickname:) ), geantă și rucsac. Mâini ocupate, căști în urechi, EVE – bitchin` – attitude – read my lips STAY OUT. Trei săliști lângă mine. Pă Filaj. La Obor. Ieșiti de la sala de la Obor, BOS. Cu un singur S (Bucur Obor Sala).

Opresc muzica. Povești de atras atenția. Cât au tras de dimineață. Cum a fost la concurs, cum l-au speriat pe ăla. Pac, întind un picior, ah, mi s-a pus un crâncel din ăla. O crampă musculară. Caută cu privirea ceva compasiune la domnișoara. Ain`t gettin` it. Ah, dar tatuaju ăla l-o fi văzut domnișoara? L-a văzut, daaaa, l-a văzut când te-ai încordat între barele de la metrou ca să scapi de alt crâncel 🙂 În fine, vine vagonul, intrăm.

Domnișoara își caută ca o căprioară speriată un loc ferit. Săliștii după ea. “Hai să stăm aici, o păzim și pe domnișoara”. Mdaaaa, minunat. Pun muzica. Opresc muzica. Da, sunt curioasă. Se agitau prea mult acolo. Unul povestea cum s-a c&*^t pe el unul mai mic când s-a încordat uiteee-așaaaaa. Diseară mergem la sală pe la 6 juma, da? Da, da, cor de săliști. Ceva cu 30 de kile pe două scaune.

Chaules 🙂

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by Carolina on July 1, 2011 at 4:10 pm

    Mi-a placut! :)))

    Reply

  2. Posted by Gaby on July 1, 2011 at 4:40 pm

    BOS= Bucur Obor Supermarket 😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: