Dava de Luni

Te-ai trezit târziu. Ai sărit ca ars din pat că azi ai examen și că ai uitat rufele în mașina de spălat și poate se împut. Ieși pe balcon să le intinzi și, chior de somn și de miopie, nu bagi în seamă scena din parcare. Eh, doi boschetari care și-au întins niște lucruri pe jos și par că morfolesc la un pachet de biscuiți. Hai totuși să-ți iei ochelarii.

Așa că prima scenă cu care a fost să-ți începi săptămâna a fost legată de injecții. Injectare de substanțe ce tind să cred că nu erau calciu lactic. Condiții jalnice de sterilizare și pericol atât pentru publicul trecător cu bagaje către case, cât și pentru copiii care se întorceau de la școală la 11, deci mici.

O borsetă mică și neagră în care au strâns resturile. Seringa aia a stat direct pe beton. În imaginile pe care le-am captat și  pe care o să le urc aici după ce-mi rezolv problema cu un card-reader năbădăios e femeia care se oprise să le zică: Chem poliția, de atâtea ori vă văd pe-aici că m-am și săturat de voi. Răspunsul lor a fost: Cheam-o.

O dubiță pe care scria Poliția Comunitară a Sectorului 2 a trecut la două minute după ce femeia se retrăsese. Nu i-a văzut, nu le-a păsat. Și-au strâns lucrurile și și-au văzut de drum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: