Șuetă de salon.

De salon de cosmetică. Beauty parlour. Zi-i cum vrei.

N-am fost niciodată o fată de salon. De salon dintr-ăsta de care vorbim. Dar fată, ascultă la mine: vine o zi când o vizită la cosmeticiana TA (da, aici e mult de povestit, despre construitul relației cu tanti care te pensează, epilează, masează, curăță, lustruiește) echivalează cu o ședință la terapeut. Psiho-terapeut.

Te întinzi pe patul ăla, închizi ochii și nu mai auzi decât respirația Cristinei și firele de sprâncene smulse. Și apoi te masează cu niște chestii bine-mirositoare și te întreabă: Și, ce-ai mai făcut?

Și cu ochii închiși, cu ideea că o să ieși de-acolo strașnică și răchitoare, începi să-ți verși oful. Și-i bine! Mai că i-ai lăsa bacșiș pentru asta. Și îți povestește și ea la rândul ei. De viață, de familie, de soț, de copil, de clienta dinainte, de ailaltă moldoveancă, de aia care apare la televizor, de ăla care vine o dată la două săptămâni, etc.

Așa că, din când în când, nu numai când știi că tre să-ți pice vreo partidă, mai mergi la salon. For the sake of the therapy 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: