Movie on the Beat

Lume, Lume, sunt un freelancer mare și gras (mint cu ambele părți, am vreo 50 de kilograme și nu-s cine știe ce cunoscută), dar urmează (să fiu cunoscută, nu să mă îngraș).

După cum știți, sunt Rock Publicist pentru minunata trupă Electric Fence. Mai nou sunt și Miss PR la Unic Production, un label hip-hop care crește văzând cu ochii și de a căror artiști și proiecte sunt foarte mândră (cu ajutorul meu o să auziți mult timp de-acum încolo de Xela Nam, CenzuraH, Lu-K Beats și Cortex). Și facem eveniment fain făinuț în colaborare cu Ironic, un băiat talentat care a născocit primul musical de scurtmetraj din România. Așadar:

Open Pub împreună cu iRonic și Xela Nam vă invită Joi, 14 aprilie, începând cu orele 20:00 la o seară specială de film și muzică live.

În prima parte a serii veți putea viziona în avanpremieră primul musical de scurtmetraj din România intitulat Grădina cu Mere – în prezența regizorului. Student în Cluj, Alin Sterian (www.i-ronic.ro) a făcut din Grădina cu Mere un one-man show, întrucât compoziția muzicală, versurile și regia îi aparțin.

Alin Sterian (iRonic) –  “La ora 20 in Open Pub, sunteţi invitați să urmăriţi în avanpremieră “Grădina cu Mere”,  o ecranizare unică pentru România cu un concept nou în care muzica şi filmul s-au modelat într-un musical de scurt metraj.

15 minute de muzică şi film cum nu s-au mai făcut”.

A doua parte a serii vă scoate pe ringul de dans. După încălzirea de care va avea grijă Lu-K Beats, vă delectăm live cu cea mai nouă piesă marca Unic Production (www.unicproduction.ro): Xela Nam – E combinație. Pentru cei familiari cu mișcarea urbană din Capitală, Xela Nam și Lu-K Beats sunt două nume de care cu siguranță ați mai auzit. Cupa Liceelor la Street Dance, Ultimatum pentru Artă, numeroase feat-uri cu cei mai în vogă artiști hip-hop ai momentului sunt doar câteva repere care-i recomandă drept entertaineri de calitate. “E combinație” este primul single extras de pe albumul Xela Nam ce va apărea în această vară. Artistul vă va oferi un preview live pe 14 aprilie la Open Pub.

Intrarea este liberă.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: