Homeless love.

Autogara Târgu Neamţ. Duminica trecută. O vreme de-i vine câinelui să lingă sare. Adică U-RÂ-TĂ! Veneam de la bunici, Câmpulung Moldovenesc-Piatra Neamţ, via sus-numita autogară. Personajele din imagini sunt de-ale locului. Le vezi iarna sau vara, dimineaţa sau seara. Pe lângă cei doi prezenţi în imagine, de amintit: băiatul şchiop care fuge săltat de fiecare dată când supraveghetorul autogării iese cu un băţ să alunge aciuaţii, bătăuşul cu tendinţe homo (îi prinde de organele alea intime pe prietenii lui), şi aghiotanţii lor, nedemni de trecere în revistă.

Ultima dată când am văzut-o, vara trecută, femeia era în aceeaşi stare de reverie pierdută în alcoolism or substanţe mai elaborate. Nu putea să îşi ţină capul drept, privirea pierdută, gura întredeschisă, corpul moale. Stătea pe aceeaşi bancă, dar fără personajul masculin lângă care am surprins-o în poză cocoţat pe ea. Cocoţat la modul afectiv, la modul pupat pe gură şi mângâiat părul. La modul emanat dorinţe sexuale normale, dar nu în condiţiile efuziunii în public.

Scena a fost în felul următor. Ea, pierdută, sprijinită într-o rână pe bancă. El, profitând de lipsa capacităţii de împotrivire, cocoţat peste ea pe jumătate. Ea, pe margine, ferindu-se cum putea în starea precară în care se afla, aproape să cadă de pe bancă. El, mângâindu-i sînul drept cu mişcări circulare. Ei îi cade capul într-o parte, el i-l ridică în palme şi o pupă pe faţă, punând un picior deasupra stomacului ei, a afecţiune. Ea începe să urle Au Au Au, dar deloc panicos. El îi pupă sânul drept prin pulover. Ea pare că adoarme. Ceata de tineri în trening (două cupluri cum vezi numai în mediul rural, unde fata e mai zdravănă ca băiatu şi ea îl ţine pe el în braţe) filmează. Găsiţi pe iutub.

Advertisements

2 responses to this post.

  1. f tare :)) imi vin in minte ceva versuri…”so what, if you`re hot, and i`m not…we love each other, `cose love is for freeeeeeeeee” :))))

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: