Regulile pupatului social

În ultima vreme mi-am lărgit semnificativ cercul de cunoştinţe. De pupat, pup doar prietenii sau fetele care mi-s dragi şi care miros bine. Îmbrăţişarea e tare specială. Dacă pup şi îmbrăţişez, e mare lucru. Dar ţocăiala asta cu necunoscuţi sau cu proaspăt cunoscuţi mă scoate din sărite. Sunt oamenii ăia care se reped, care nu se prind că eu nu ştiu cum s-o mai iau la fugă când se pornesc cu ventuza spre mine. Pentru că am întâlnit tot felul de personaje care nu ştiu când să pupe, cum să pupe, cum trebuie să se prezinte la pupat (spălat, călcat, apretat, respiraţie proaspătă, obraz netranspirat), fac REGULI.

Regula UNU:  Simte CHIMIA. Dacă nu există şi abia facem contact vizual, a handshake is just F-I-N-E.

Regula DOI a pupatului social: Oricât de prieteni suntem, nu insista să ne pupăm când mie tocmai mi-a sosit metroul. Extensie: nici dacă sunt pe role, sau am căştile în urechi, sau deja am zâmbit şi am ridicat mâna în semn de Helău (semn că numai asta am de gând să dau), nu e cazu să ne oprim din activitatea curentă şi să pornim o ţocăială.

Regula TREI a pupatului social: Dacă tot vrei să-mi săruţi mâna, nu te opri cu buzele în vânt la 3mm şi te uită tâmp la mine, ca şi cum Eh, uite, băiat galant, am avut intenţie, dar nu pot finaliza! Şi apoi să râzi ca apucatu ca şi cum: Tu chiar credeai că-ţi pup mâna? E mişcarea mea de dat muştele pe spate! Extensie: asta cu sărutatul mâinii şi alte galanterii pe care unii ţin doar să arate că le cunosc, dar că sunt mai puţin masculi dacă le şi pun în aplicare. Plus glumiţa HaHaHa it cracks me up prin care îşi pupă propria mână.

Regula PATRU a pupatului social: Dacă tot pupi, pupă! Nu ţuguia buzele a pagubă şi nu-mi ţiui în ureche. Ia obrazu şi aplică-i ştampila. Extensie: Şi eu port ochelari, dar dacă tot vreau să pup pe cineva care mi-e drag, mi-i dau jos  în pornirea-mi afectivă.

REGULA CINCI a pupatului social: Strânge-ţi păru când pupi. Nu-mi place să rămân cu fire în gură. Şi nici nu-mi place să pup păr.

REGULA ŞASE a pupatului social: Dacă ştii că ai mult fond de ten pe faţă, îmbrăţişează-mă.

REGULA ŞAPTE a pupatului social: Dacă cineva stă pe scaun şi vrei să-l pupi, caută să-i anticipezi mişcarea. Întoarce obrazul drept ori stângu? Rişti să-l ventuzezi pe bot. Ca să nu rişti, pupă-l pe frunte 🙂

Şapte minuni ale lumii, şapte reguli. Aştept de la voi words of wisdom, sigur aţi pupat ori aţi fost pupaţi greşit.

Advertisements

23 responses to this post.

 1. Pupa ma baietii, nu fi fudula.

  Reply

 2. Posted by Alina on June 29, 2010 at 1:47 pm

  Referitor la regula 3 – eticheta spune ca buzele domnului nu trebuie sa sarute mana…ci eventual sa o atinga foarte usor cu buzele. Poate ai intalnit doar domni foarte manierati 🙂

  Reply

 3. Posted by sonia on June 29, 2010 at 7:41 pm

  eu am fost pupata de un baiat transpirat leoarca, care mi-a lasat un gust de sare pe gura (ca urmare a contactului cu obrazul lui transpirat, de care ziceam) si propriul meu obraz ud. can you beat that?!

  Reply

  • I don`t wanna beat that, that why I`m making the Rules! 🙂

   Reply

   • Gizas, transpirati? Mi-a placut mult “(spălat, călcat, apretat, respiraţie proaspătă, obraz netranspirat) ” asa ar trebui sa ne prezentam tot timpul nu? tine de noi insine si de faptul de a ne simti bine in pielea noastra mai intai. anyway vreau sa zic ca te inteleg perfect, pe mine personal ma irita si doar sa vad galanterii gratuite de genul persoane care abia se cunosc dar se pupa de mama focului si la venire si la plecare..
    ziua buna,
    foarte misto topicul

   • Mulţămesc! Şi de apreciere şi de înţelegere!

 4. Regula cinci cam iese din tipare…Daca persoana respectiva are un par superb si de obicei il lasa desfacut si umbla cu pletele in vant, evident ca n-o sa si-l prinda expre ca sa se pupe cu tine. Ar fi chiar culmea:P.

  Reply

 5. Posted by mmm on July 1, 2010 at 1:07 pm

  Mmm, depinde, daca parul e curat si miroase frumos nu cred ca ar deranja pe vreo persoana (de sex masculin) chestia asta 😉

  Reply

 6. Posted by ea on July 3, 2010 at 1:05 pm

  In legatura cu ochelarii… ne pupam ca chiorii. 🙂 Dar inteleg demersul…

  Reply

 7. Posted by Dada on July 27, 2010 at 2:02 am

  Pupatul mainii numai in localuri, casa, bar, cafenea…anywhere unde e ACOPERIT. Daca face faza cu musca, pune-i mana deasupra capului si intoarce-i o lectie de buna purtare. Literally!

  Reply

 8. Posted by Mada on July 28, 2010 at 11:46 pm

  Sa stii ca din cauza acestui articol, in timp ce traversam azi strada spre tine si ma bucuram ca te vad, mi-am amintit in cateva fractiuni de secunda de toate aceste reguli si am zis:mai bine nu ma risc:))) – mancam niste de alea cu zahar vanilat si am ezitat:)). asa ca sa nu te mire ca o sa inceapa sa te pupe din ce in ce mai putini oameni:)

  Reply

 9. vai vai am sters din greseala abonamentul la posturile tale. trebuie numaidecat sa imi fac altul:)

  Reply

 10. […] Acest articol este un pamflet. Dacă vreți ceva serios, dați un ochi AICI.  […]

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: